Salată de grătar și brânză albastră

Reteta muschi de gratar si salata de branza albastra este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 268 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de ardei gras, chimen măcinat, friptură de mușchi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Filet cu unt de brânză albastră, Filet Tocat Cu Unt De Brânză Albastră, și Filetul de tigaie fierbinte se înfășoară cu brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pudra de chili, chimenul, pudra de usturoi, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper negru; frecați uniform pe ambele părți ale fripturii.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați friptura în tigaie; gatiti 5 minute. Întoarceți friptura; gatiti 4 minute sau pana la gradul dorit de coacere.
Așezați friptura pe o tăietură; lăsați să stea 5 minute.
Tăiați cerealele în felii subțiri.
Combinați oțetul, muștarul, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper negru într-un castron mic, amestecând cu un tel. Adăugați treptat ulei, amestecând cu un tel.
Combinați salata verde, castravetele, ardeiul gras și șalota într-un castron mare.
Stropiți vinaigreta peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Salată de top cu friptură și brânză.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.