Salată de Grapefruit și fenicul
Salata de Grapefruit și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă $2.15 pe portie. O porție conține 133 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulb de fenicul, vinaigretă roz-grapefruit, salată verde gourmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de fenicul și Grapefruit roșu, Salată de Grapefruit și fenicul, și Talpă Cu Salată De Fenicul, Năsturel Și Grapefruit.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați grapefruitul peste un castron și stoarceți membranele pentru a extrage sucul. Puneți 3 căni secțiuni deoparte și rezervați 1/4 cană suc pentru vinetă. Aruncați membranele.
Combinați secțiunile de grapefruit, salata verde, feniculul tocat și ceapa feliată într-un castron mare.
Stropiți salata cu vinaigreta și aruncați ușor pentru a acoperi.