Salată de Grapefruit și Avocado cu sos de ghimbir-Cassis
Salata de Grapefruit și Avocado cu sos de ghimbir-Cassis este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 162 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână avocado, salată de unt, oțet de vin sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Salată de Grapefruit și Avocado cu sos de ghimbir-cassis, Salată picantă de creveți și Avocado cu sos de Grapefruit, și Salată de Avocado și Grapefruit cu sos de semințe de Mac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul foarte generos cu sare și piper.
Tăiați coaja și miezul alb din grapefruit.
Tăiați fiecare grapefruit transversal în 4 felii, apoi tăiați fiecare felie transversal în jumătate. Aranjați frunzele de salată pe platou, rupându-le pe cele mari în jumătate. Se acoperă cu grapefruit și avocado.
Stropiți cu pansament; se presară sare și piper.