Salată de fructe roșii și negre

Salată de fructe roșii și negre
Salata de fructe roșii și negre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, fistic, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fasole neagră și fructe din Caraibe, Salată de fructe Pastan și nuc negru, și Orez negru vegan cu ierburi, linte neagră și boluri de salată pilaf de Quinoa neagră cu mure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați prune, zmeură și afine cu zahăr, suc de portocale și scorțișoară; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2
Se servește presărat cu fistic și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista