Salată De Fructe Pentru Micul Dejun
Salata de fructe mic dejun ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 70 de calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați struguri, mere, iaurt cu lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ Salată De Fructe Pentru Micul Dejun, Salată De Fructe Pentru Micul Dejun, și Salată Crocantă De Fructe Pentru Micul Dejun.
Instrucțiuni
Într-un castron de servire, combinați fructele.
Combinați iaurtul și concentratul de suc de portocale; stropiți peste fructe.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.