Salată De Fructe Pentru Micul Dejun
Salata de fructe mic dejun ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 94 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați banane, concentrat de suc de portocale, iaurt de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Fructe Pentru Micul Dejun, Salata de fructe Aurelia ' s Breakfast, și Salată Crocantă De Fructe Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron de servire, combinați fructele.
Combinați iaurtul și concentratul de suc de portocale; stropiți peste fructe.
Vin recomandat: Pinot Noir, Trandafir Spumant, Riesling
Pinot Noir, Sparkling ros circulatorși Riesling sunt alegeri excelente pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.