Salata de fructe de mare la grătar este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 485 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână calmar, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 91%. Rețete similare includ Salată De Fructe De Mare La Grătar, Salată De Fructe De Mare La Grătar, și Salată De Fructe De Mare La Grătar.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie medie grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați usturoiul, lăsați-l să gătească timp de 1 până la 2 minute și apoi adăugați ierburile și sotati până se parfumează, aproximativ 30 de secunde. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ierburi
4
Bateți sucul de lămâie. Condimentează pansamentul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Uscați scoicile și calmarul cu prosoape de hârtie și filetați-le pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Frigarui
6
Periați-le cu 2 linguri de pansament.
7
Se presară sare și piper. Grătiți scoicile și calmarul până când sunt fierte, rotind o dată, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Tăiați calmarul transversal în inele de 1/4 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
9
Combinați rucola, morcovii, ardeii grași și fasolea cannellini într-un castron mare. Aruncați cu 1/2 cană de pansament pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Cannellini
Ardei Gras
Rucola
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Așezați 1 frunze mari sau 2 frunze medii de radicchio pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Puneți salata de fasole în cupele radicchio. Se acoperă cu scoici și calmar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Calmar
11
Stropiți pansamentul rămas peste fructele de mare și serviți.