Salată De Fructe De Mare La Grătar

Salată De Fructe De Mare La Grătar
Salata de fructe de mare la grătar este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 485 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână calmar, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 91%. Rețete similare includ Salată De Fructe De Mare La Grătar, Salată De Fructe De Mare La Grătar, și Salată De Fructe De Mare La Grătar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie medie grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoiul, lăsați-l să gătească timp de 1 până la 2 minute și apoi adăugați ierburile și sotati până se parfumează, aproximativ 30 de secunde. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
IerburiIerburi
4
Bateți sucul de lămâie. Condimentează pansamentul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Uscați scoicile și calmarul cu prosoape de hârtie și filetați-le pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
FrigaruiFrigarui
6
Periați-le cu 2 linguri de pansament.
7
Se presară sare și piper. Grătiți scoicile și calmarul până când sunt fierte, rotind o dată, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Tăiați calmarul transversal în inele de 1/4 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
9
Combinați rucola, morcovii, ardeii grași și fasolea cannellini într-un castron mare. Aruncați cu 1/2 cană de pansament pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole CannelliniFasole Cannellini
Ardei GrasArdei Gras
RucolaRucola
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Așezați 1 frunze mari sau 2 frunze medii de radicchio pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Puneți salata de fasole în cupele radicchio. Se acoperă cu scoici și calmar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CalmarCalmar
11
Stropiți pansamentul rămas peste fructele de mare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De MareFructe De Mare
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista