Reteta Salata de fructe de mare italiene refrigerate este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un minunat fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6 și costă 4,8 USD pe porție. O porție conține 317 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de sare kosher și piper proaspăt crăpat, sare kosher și piper proaspăt crăpat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Final Cremos Refrigerate Fructe De Mare Paste Salata, Salată de Paste cu fructe de mare răcite cu pansament cu iaurt de ghimbir, și Salată Italiană De Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați Calamarul și laptele de unt într-un recipient mare de sticlă. Acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Calmar
2
Scurgeți și clătiți.
3
Se transferă într-un bol de amestecare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
1
Combinați oțetul, usturoiul, coaja de lămâie și sucul într-un bol mediu de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Împingeți uleiulîncet pentru a emulsiona. Odată îngroșat, amestecați patrunjelul, cilantrul, oregano șiscalioane. Se condimenteazăcu sare și piper. Refrigerați într-un recipient etanș până când este gata de utilizare (saupână la 48 de ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Puneți 12 căni de apă rece, thecelery, morcov,ceapă,pătrunjel,cimbru,frunze de dafin,chili, lămâie și boabe de piper negru într-un vas mare prevăzut cu atașament de strecurătoare cu plasă afină. Aduceți la fierbere și reduceți la foc mic.Poachprin plasarea calamari și creveți în strecurătoare și simmeringpână calamari este ferm și creveți este roz, about3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Calmar
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Coji De La Lamaie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scoateți într-un amesteccastron și se lasă deoparte. Puneți scoicile până când cojile se deschid, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
3
Transferați scoicile pe crustaceele deja bătute, aruncând orice cochilii nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustacee
1 Lingura Marsala Uscata
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
4
Adăugați feliiroșii la crustacee. Se aruncă cu două treimi din vinetă,se condimentează și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Crustacee
5
Pentru salată: aruncați ușor rucola și feniculul într-un bol mare de amestecare cu vinaigreta rămasă pentru a acoperi.Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Vinetă
Piept De Pui La Rotisor
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
6
Transferați într-un vas mare de servire. Aranjați fructele de mare marinatepe partea de sus a salatei.
7
Garnisiți cu roșiile tăiate cubulețe, scallions, pene de lămâie și frunze de fenicul în jurul platoului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch