Salată de fructe de mare, fenicul și Lime de la ' Ottolenghi

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Salata de fructe de mare, fenicul și Lime de la 'Ottolenghi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 335 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,88 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați creveți tigru, coriandru, sumac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de fructe de mare cu fenicul și fasole verde, Salată de sfeclă, fenicul și rucola cu sos de Chili Lime, și Tocană de fructe de mare cu fenicul și cimbru.
Instrucțiuni
Tăiați bazele și vârfurile bulbilor de fenicul, apoi tăiați transversal cât mai subțire posibil. O mandolină ar fi utilă aici. Într-un castron mare, amestecați feniculul și ceapa roșie cu coaja și sucul de tei, usturoiul, mărarul, pătrunjelul, chile, 2 linguri de ulei de măsline și 1/2 linguriță de sare. Pune deoparte.
Pentru a pregăti creveții, curățați cojile departe de corpuri, păstrând segmentul de coadă al cochiliei.
Tăiați o fantă superficială de-a lungul spatelui fiecărui creveți și folosiți vârful unui cuțit mic pentru a îndepărta vena întunecată.
Puneți o tigaie grea din fontă, de preferință o tigaie pentru grătar cu crestături, la foc mare și lăsați câteva minute până când se încălzește. Între timp, amestecați creveții și calmarul cu restul de 2 linguri de ulei și un vârf de sare. Grătiți-le în loturi mici, întorcându-le după 1 minut și continuând până când tocmai ați terminat (încă aproximativ 1 minut pentru calmar și 2 până la 3 pentru creveți).
Transferați pe o tăietură și tăiați calmarul în inele groase. Puteți lăsa creveții întregi sau le puteți tăia în jumătate.
Adăugați fructele de mare în bolul de salată și aruncați împreună. Puteți servi salata imediat sau o puteți lăsa la frigider până la 1 zi. Pentru a servi, amestecați sumacul și coriandrul, apoi gustați și reglați condimentul. Când sunt disponibile semințe de rodie, ele fac o garnitură frumoasă.