Salată de fructe de mare, fenicul și Lime de la ' Ottolenghi

Salată de fructe de mare, fenicul și Lime de la ' Ottolenghi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Salata de fructe de mare, fenicul și Lime de la 'Ottolenghi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 335 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,88 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați creveți tigru, coriandru, sumac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de fructe de mare cu fenicul și fasole verde, Salată de sfeclă, fenicul și rucola cu sos de Chili Lime, și Tocană de fructe de mare cu fenicul și cimbru.

Instrucțiuni

1
Tăiați bazele și vârfurile bulbilor de fenicul, apoi tăiați transversal cât mai subțire posibil. O mandolină ar fi utilă aici. Într-un castron mare, amestecați feniculul și ceapa roșie cu coaja și sucul de tei, usturoiul, mărarul, pătrunjelul, chile, 2 linguri de ulei de măsline și 1/2 linguriță de sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Pentru a pregăti creveții, curățați cojile departe de corpuri, păstrând segmentul de coadă al cochiliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3
Tăiați o fantă superficială de-a lungul spatelui fiecărui creveți și folosiți vârful unui cuțit mic pentru a îndepărta vena întunecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Puneți o tigaie grea din fontă, de preferință o tigaie pentru grătar cu crestături, la foc mare și lăsați câteva minute până când se încălzește. Între timp, amestecați creveții și calmarul cu restul de 2 linguri de ulei și un vârf de sare. Grătiți-le în loturi mici, întorcându-le după 1 minut și continuând până când tocmai ați terminat (încă aproximativ 1 minut pentru calmar și 2 până la 3 pentru creveți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați pe o tăietură și tăiați calmarul în inele groase. Puteți lăsa creveții întregi sau le puteți tăia în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Adăugați fructele de mare în bolul de salată și aruncați împreună. Puteți servi salata imediat sau o puteți lăsa la frigider până la 1 zi. Pentru a servi, amestecați sumacul și coriandrul, apoi gustați și reglați condimentul. Când sunt disponibile semințe de rodie, ele fac o garnitură frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
SumacSumac
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista