Salată de fructe cu cremă de brânză-topping de Pecan
Salata de fructe cu cremă de brânză-topping de Pecan necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 1,43 USD pe porție. Această garnitură are 232 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, cremă de brânză, frișcă grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de fructe la grătar cu Topping cremos de brânză de capră [și Agrodolce de rodie], Salată de afine în jeleu de zmeură cu Topping de cremă de brânză, și Topping De Fructe Cu Cremă De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron de servire, combinați afine, mure, pepene galben, struguri, căpșuni și fructe de stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Căpșuni
Afine
Pepene Galben
Starfruit
Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și sucul de lămâie la viteză medie-mică cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Într-un castron mediu separat, bateți smântâna grea la viteză medie-mare cu un mixer electric până se îngroașă ușor. Adăugați treptat zahărul cofetarilor, bătând până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor în amestecul de brânză cremă; se întinde peste fructe.