Salată de friptură zestă

Salată de friptură zestă
Salata cu friptură zestă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 158 de calorii , 18 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,93 USD per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru ziua indragostitilor . Un amestec de ardei gras, unt, până la 9 roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 49% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Salată de friptură zestă , Friptură de ardei iute și friptură de ardei cajun .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați muschiul și sosul Worcestershire; se acopera si se da la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Între timp, într-o tigaie mare, căleți ceapa și ardeiul verde în unt timp de 3-4 minute sau până când devin crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați muschiu; se prăjește până când carnea nu mai este roz. Peste salata verde se pune carnea si legumele; se orneaza cu rosii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Friptură De PorcFriptură De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Serviți cu salsa dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Chardonnay-ul Pindar Peacock cu un rating de 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Pindar Peacock Chardonnay
Pindar Peacock Chardonnay
Vioi, vioi, cu note de para si mere, note subtile de vanilie de la invechirea stejarului. Un vin grozav la un preț excelent. Superb cu pește, vițel și brânzeturi. Vinul alimentar suprem.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista