Salată de friptură zestă
Salata cu friptură zestă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 158 de calorii , 18 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,93 USD per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru ziua indragostitilor . Un amestec de ardei gras, unt, până la 9 roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 49% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Salată de friptură zestă , Friptură de ardei iute și friptură de ardei cajun .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați muschiul și sosul Worcestershire; se acopera si se da la frigider.
Între timp, într-o tigaie mare, căleți ceapa și ardeiul verde în unt timp de 3-4 minute sau până când devin crocante.
Adăugați muschiu; se prăjește până când carnea nu mai este roz. Peste salata verde se pune carnea si legumele; se orneaza cu rosii.
Serviți cu salsa dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Chardonnay-ul Pindar Peacock cu un rating de 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Pindar Peacock Chardonnay]()
Pindar Peacock Chardonnay
Vioi, vioi, cu note de para si mere, note subtile de vanilie de la invechirea stejarului. Un vin grozav la un preț excelent. Superb cu pește, vițel și brânzeturi. Vinul alimentar suprem.