Salată De Friptură Prăjită Cu Edamame Și Coriandru

Salată De Friptură Prăjită Cu Edamame Și Coriandru
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Salata de friptură arsă cu Edamame și coriandru ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 289 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 4,36 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână frunze de coriandru, vinaigretă de tamari de susan, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 81 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Încercați Salată de jicama cu friptură prăjită, rodie și coriandru, Friptură de fustă arsă în tigaie cu orez de conopidă Cilantro-Lime, și Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Darioush Signature Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateNormal
Gata În37 m.
Porții2
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista