Salată de friptură la grătar și rucola cu vinetă Caper de muștar

Gratar-friptură și salată rucola cu muștar Caper Vinaigrette ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul principal curs. Această rețetă face 4 porții cu 464 calorii, 41G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.5 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână pastă de hamsie, ulei de măsline, capere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 87%. Rețete similare includ Salată de friptură la grătar cu vinetă de Caper, Grill Acest Week-End? Salată de friptură la grătar cu vinetă de Caper, și Salată de rucola cu ridichi și vinetă de Caper.
Instrucțiuni
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Înveliți friptura cu 1 lingură de ulei.
Presărați friptura cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Grătiți sau fierbeți friptura timp de 5 minute. Întoarceți carnea și gătiți după gustul dvs., cu aproximativ 5 minute mai mult pentru mediu rar.
Transferați friptura pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 5 minute.
Între timp, puneți rucola pe un platou sau pe farfurii individuale. Se acoperă cu roșiile cherry și se presară cu 1/8 linguriță de sare.
Într-un vas mediu din sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați muștarul, pasta de hamsie, oțetul, caperele, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Adăugați restul de 5 linguri de ulei încet, amestecând.
Feliați friptura pe diagonală.
Puneți feliile deasupra rucolei și roșiilor și stropiți vinaigreta peste toate.
Variație:: utilizați două litri de năsturel sau frunze de spanac în loc de rucola.
Recomandarea vinului: marele strugure roșu din Piemontul Italiei este nebbiolo, baza Barolo și Barbaresco, două vinuri complexe, puternice și scumpe. Cumpărați În schimb un Nebbiolo delle Langhe pentru o experiență mai frugală, mai ușoară, dar la fel de delicioasă.