Salată de friptură la grătar și rucola cu vinetă Caper de muștar
Gratar-friptură și salată rucola cu muștar Caper Vinaigrette ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul principal curs. Această rețetă face 4 porții cu 464 calorii, 41G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.5 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână pastă de hamsie, ulei de măsline, capere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 87%. Rețete similare includ Salată de friptură la grătar cu vinetă de Caper, Grill Acest Week-End? Salată de friptură la grătar cu vinetă de Caper, și Salată de rucola cu ridichi și vinetă de Caper.
Instrucțiuni
1
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Înveliți friptura cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
2
Presărați friptura cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Grătiți sau fierbeți friptura timp de 5 minute. Întoarceți carnea și gătiți după gustul dvs., cu aproximativ 5 minute mai mult pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Transferați friptura pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4
Între timp, puneți rucola pe un platou sau pe farfurii individuale. Se acoperă cu roșiile cherry și se presară cu 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Piept De Pui La Rotisor
(fie Fie Obișnuit)
5
Într-un vas mediu din sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați muștarul, pasta de hamsie, oțetul, caperele, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Hamsie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați restul de 5 linguri de ulei încet, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Feliați friptura pe diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
8
Puneți feliile deasupra rucolei și roșiilor și stropiți vinaigreta peste toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La Rotisor
9
Variație:: utilizați două litri de năsturel sau frunze de spanac în loc de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Nu Dintr-o Grădină Locală
Piept De Pui La Rotisor
10
Recomandarea vinului: marele strugure roșu din Piemontul Italiei este nebbiolo, baza Barolo și Barbaresco, două vinuri complexe, puternice și scumpe. Cumpărați În schimb un Nebbiolo delle Langhe pentru o experiență mai frugală, mai ușoară, dar la fel de delicioasă.