Salată de friptură la grătar cu vinetă Poblano

Salată de friptură la grătar cu vinetă Poblano
Salata de friptură la grătar cu vinetă Poblano este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 1128 calorii, 40g de proteine, și 87G de grăsime per portie. Pentru $ 7.73 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de miere, frunze de spanac, poblano pepers și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 80%. Încercați Salată de Poblano de porumb la grătar cu vinetă Chipotle, Cina în seara asta: Poblano prăjită - salată de cartofi cu friptură la grătar, și Salată de friptură la grătar cu vinetă Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fripturile într-un vas de copt superficial și acoperiți cu sosul de friptură, lăsați la marinat timp de 2 ore, întorcând o dată. Preîncălziți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Scoateți fripturile din marinată și condimentați cu sare și piper după gust. Grătar timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți și lăsați să se odihnească.
4
Ungeți feliile de ceapă și roșiile cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust. Grătați pe ambele părți până când tocmai ați gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Puneți spanacul într-un castron mare și aruncați cu oțet balsamic, ulei de măsline și sare și piper după gust. Împărțiți spanacul între 4 feluri mari de salată sau platouri. Feliați fiecare friptură în felii groase de 1/2 inci și ventilați deasupra spanacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Garnisiți cu roșii și ceapă la grătar și stropiți cu vinetă Poblano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se amestecă împreună într-un castron mic până se combină. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Combinați poblanos, ceapa și sucul de lămâie într-un blender și amestecați până se omogenizează. În timp ce blenderul funcționează, adăugați uleiul încet până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați spanacul și amestecați până la smooth.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
10
Adăugați mierea și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmchile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte2Ceapa galbena medie, tocataspanac pentru copii, spălatspanac pentru copii, spălat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmMuștar DijonMuștar Dijon1Oreos dublu umplut1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilMăsline de cocktail umplute cu pimientoMăsline de cocktail umplute cu pimiento2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru serviresirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru servire1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec4creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline4roșii de prune, tăiate în jumătateroșii de prune, tăiate în jumătate2ardei poblano, prăjiți, curățați și însămânțațiardei poblano, prăjiți, curățați și însămânțați591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie tocataceapa rosie tocata6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Rib Eye fripturi fiecare)Rib Eye fripturi fiecare)4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat4creveți și cu veneSare și piper alb proaspăt măcinatSare și piper alb proaspăt măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de spanacfrunze de spanac1ceapa vidalia, decojită și feliată în felii groase de 1/2 inchceapa vidalia, decojită și feliată în felii groase de 1/2 inch1Oreos dublu umplutSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy din 2019
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista