Salată de friptură la grătar cu vinetă Poblano

Salată de friptură la grătar cu vinetă Poblano
Salata de friptură la grătar cu vinetă Poblano este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 1128 calorii, 40g de proteine, și 87G de grăsime per portie. Pentru $ 7.73 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de miere, frunze de spanac, poblano pepers și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 80%. Încercați Salată de Poblano de porumb la grătar cu vinetă Chipotle, Cina în seara asta: Poblano prăjită - salată de cartofi cu friptură la grătar, și Salată de friptură la grătar cu vinetă Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fripturile într-un vas de copt superficial și acoperiți cu sosul de friptură, lăsați la marinat timp de 2 ore, întorcând o dată. Preîncălziți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Scoateți fripturile din marinată și condimentați cu sare și piper după gust. Grătar timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți și lăsați să se odihnească.
4
Ungeți feliile de ceapă și roșiile cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust. Grătați pe ambele părți până când tocmai ați gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Puneți spanacul într-un castron mare și aruncați cu oțet balsamic, ulei de măsline și sare și piper după gust. Împărțiți spanacul între 4 feluri mari de salată sau platouri. Feliați fiecare friptură în felii groase de 1/2 inci și ventilați deasupra spanacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Garnisiți cu roșii și ceapă la grătar și stropiți cu vinetă Poblano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se amestecă împreună într-un castron mic până se combină. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Combinați poblanos, ceapa și sucul de lămâie într-un blender și amestecați până se omogenizează. În timp ce blenderul funcționează, adăugați uleiul încet până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați spanacul și amestecați până la smooth.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
10
Adăugați mierea și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale

Ingrediente

2Crustă: firimituri de biscuiți grahamchile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte2Ceapa galbena medie, tocataspanac pentru copii, spălatspanac pentru copii, spălat2Crustă: firimituri de biscuiți grahampulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamMuștar DijonMuștar Dijon1Oreos dublu umplut1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2Crustă: firimituri de biscuiți graham1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 nap mic, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm1 nap mic, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire3Crustă: firimituri de biscuiți grahamsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru serviresirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru servire1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York4creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline4roșii de prune, tăiate în jumătateroșii de prune, tăiate în jumătate2ardei poblano, prăjiți, curățați și însămânțațiardei poblano, prăjiți, curățați și însămânțați591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie tocataceapa rosie tocata680ardei habeneroRib Eye fripturi fiecare)Rib Eye fripturi fiecare)4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat4creveți și cu veneSare și piper alb proaspăt măcinatSare și piper alb proaspăt măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de spanacfrunze de spanac1ceapa vidalia, decojită și feliată în felii groase de 1/2 inchceapa vidalia, decojită și feliată în felii groase de 1/2 inch1Oreos dublu umplutSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy din 2019
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista