Salata de friptură la grătar cu vinetă Poblano este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 1128 calorii, 40g de proteine, și 87G de grăsime per portie. Pentru $ 7.73 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de miere, frunze de spanac, poblano pepers și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 80%. Încercați Salată de Poblano de porumb la grătar cu vinetă Chipotle, Cina în seara asta: Poblano prăjită - salată de cartofi cu friptură la grătar, și Salată de friptură la grătar cu vinetă Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fripturile într-un vas de copt superficial și acoperiți cu sosul de friptură, lăsați la marinat timp de 2 ore, întorcând o dată. Preîncălziți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Friptură
6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Scoateți fripturile din marinată și condimentați cu sare și piper după gust. Grătar timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar .
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți și lăsați să se odihnească.
4
Ungeți feliile de ceapă și roșiile cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust. Grătați pe ambele părți până când tocmai ați gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Puneți spanacul într-un castron mare și aruncați cu oțet balsamic, ulei de măsline și sare și piper după gust. Împărțiți spanacul între 4 feluri mari de salată sau platouri. Feliați fiecare friptură în felii groase de 1/2 inci și ventilați deasupra spanacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Garnisiți cu roșii și ceapă la grătar și stropiți cu vinetă Poblano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Chorizo Mexican De Porc
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Se amestecă împreună într-un castron mic până se combină. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Combinați poblanos, ceapa și sucul de lămâie într-un blender și amestecați până se omogenizează. În timp ce blenderul funcționează, adăugați uleiul încet până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Chorizo Mexican De Porc
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați spanacul și amestecați până la smooth.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
10
Adăugați mierea și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.