Salată de friptură de vară cu pansament de ghimbir-var
Salata de friptură de vară cu pansament de ghimbir-var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 443 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,95 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de frunze de salată bibb rupte, 4 ananas, sos de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Salată de friptură Taco cu pansament cu var de ghimbir, Salată de castraveți cu sos de lămâie Cilantro / salată de vară s, și salată de vară cu friptură de flanc la grătar vinaigretă de lime de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți toate ingredientele într-un castron mic pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Se amestecă sosul de stridii, Sherry, sosul de soia tamari, usturoiul tocat și zahărul brun într-un castron mediu. Se amestecă friptura. Marinati friptura cel putin 30 de minute si pana la 2 ore, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamari
Dressing Lamaie Piper
Sos De Stridii
Umăr
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați năsturelul, mizuna, salata verde, busuiocul, castraveții și roșiile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Mizuna
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați jumătate de pansament și aruncați pentru a acoperi. Aranjați amestecul de verdeață pe un platou mare cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa și șalotele și sotati 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați carne de vită cu marinată. Saut până când carnea de vită este maro afară, dar încă roz în interior, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Adăugați felii de ananas și amestecați până când ananasul este încălzit, cu aproximativ 1 minut mai mult. Amestec de friptură lingură cu orice suc de tigaie deasupra amestecului de verdeață îmbrăcat pe platou.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.