Salată de friptură de vară cu pansament de ghimbir-var

Salată de friptură de vară cu pansament de ghimbir-var
Salata de friptură de vară cu pansament de ghimbir-var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 443 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,95 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de frunze de salată bibb rupte, 4 ananas, sos de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Salată de friptură Taco cu pansament cu var de ghimbir, Salată de castraveți cu sos de lămâie Cilantro / salată de vară s, și salată de vară cu friptură de flanc la grătar vinaigretă de lime de coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele într-un castron mic pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Se amestecă sosul de stridii, Sherry, sosul de soia tamari, usturoiul tocat și zahărul brun într-un castron mediu. Se amestecă friptura. Marinati friptura cel putin 30 de minute si pana la 2 ore, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamariTamari
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Sos De StridiiSos De Stridii
UmărUmăr
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați năsturelul, mizuna, salata verde, busuiocul, castraveții și roșiile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
MizunaMizuna
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați jumătate de pansament și aruncați pentru a acoperi. Aranjați amestecul de verdeață pe un platou mare cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa și șalotele și sotati 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați carne de vită cu marinată. Saut până când carnea de vită este maro afară, dar încă roz în interior, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Adăugați felii de ananas și amestecați până când ananasul este încălzit, cu aproximativ 1 minut mai mult. Amestec de friptură lingură cu orice suc de tigaie deasupra amestecului de verdeață îmbrăcat pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
VerziiVerzii
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Stropiți salata cu pansamentul rămas și serviți.

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ușor ambalate) frunze de salată Bibb rupte (aproximativ 6 mari)(ușor ambalate) frunze de salată Bibb rupte (aproximativ 6 mari)1Oreos dublu umplutzahăr brun (ambalat) zahăr brun (ambalat)12lingurita rozmarin uscatlingurita rozmarin uscat12 lingurițe de pudră de usturoiSherry uscatSherry uscat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos de peștesos de pește12 lingurițe de pudră de usturoighimbir proaspăt decojitghimbir proaspăt decojit2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie431 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe mizuna frunze, rupte în jumătate dacă sunt foarte mari (aproximativcupe mizuna frunze, rupte în jumătate dacă sunt foarte mari (aproximativ23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos de stridiisos de stridii01 litru de lapte integral, la temperatura camereiananas, decojit, miez, înjumătățit pe lungime, tăiat transversal în felii groase de 1/3 inchananas, decojit, miez, înjumătățit pe lungime, tăiat transversal în felii groase de 1/3 inch1Oreos dublu umplutjalap roșu tocat de chilejalap roșu tocat de chile1dimensiuni mediiceapa rosie, taiata in pene subtiriceapa rosie, taiata in pene subtiri2ceapă eșalotă, tăiate în runde subțiriceapă eșalotă, tăiate în runde subțiri5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Friptură din New York, tăiată, tăiată în cuburi de 2/3 inciFriptură din New York, tăiată, tăiată în cuburi de 2/3 inci23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional2Bucăți de caramele Heath Barsos de soia tamarisos de soia tamari2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilFrunze de busuioc thailandez, tăiate în benzi late de 1/2 inchFrunze de busuioc thailandez, tăiate în benzi late de 1/2 inch23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)2ciorchiniNasturel, jos 2 inci aruncat, tăiat în lungimi de 1 inchNasturel, jos 2 inci aruncat, tăiat în lungimi de 1 inch

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista