Salată De Friptură De Vară
Salata de friptură de vară este o fără lactate felul principal. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați haricots verts, ouă fierte tari, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Friptură De Vară, Salată asiatică de vară cu friptură marinată, și Friptură La Grătar Salată De Vară Tocată.
Instrucțiuni
Presărați ambele părți ale fripturii cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute.
Gatiti haricots verts in apa clocotita timp de 2 minute sau pana cand sunt fragede.
Scurgeți; clătiți sub apă rece.
Se usucă friptura cu un prosop de hârtie.
Așezați friptura pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Adăugați pâine la grătar; grătar 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți friptura și pâinea de pe grătar. Acoperiți ușor friptura cu folie; lăsați să stea 10 minute.
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente (prin zahăr) într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Adăugați haricots verts, rucola și busuioc la amestecul de oțet; aruncați bine.
Așezați aproximativ 1 1/2 căni de amestec de rucola pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 3 uncii de friptură, 6 pene de roșii, 2 pene de ou și 2 felii de pâine la grătar.
Notă de vin: cu friptură la grătar, de obicei optez pentru un cabernet Sauvignon cu accelerație completă. Dar aceasta este o salată, iar caracterul piperat al rucolei, verdeața busuiocului și fasolei și aciditatea roșiilor sunt mai importante decât carnea în sine. Așa că serviți acest lucru cu un ros uscat cu oase, care combină crocanța unui vin alb cu fructele și corpul unui roșu. O alegere fabuloasă este centrala Tablas Creek Ros 2005 din regiunea Paso Robles din California (26 USD). - Alina Gavril
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.