Salată de friptură de flanc la grătar cu chipsuri de parmezan
Salata de friptură de flanc la grătar cu chipsuri de parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,34 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 504 calorii, 29G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, sos de vinaigretă balsamică, friptură de flanc de vită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Salată De Friptură De Flanc La Grătar, Salată Caprese cu friptură de flanc la grătar, și Friptură de flanc la grătar Hoisin cu salată de tăiței.
Instrucțiuni
Într-un vas mare din metal sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, așezați friptura și 1/2 cană de pansament; întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte pentru a marina.
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați foaia mare de prăjituri cu spray de gătit.
Pentru a face chipsuri de parmezan, lingura cu vârf de linguriță parmezan în 12 movile pe foaia de prăjituri.
Răspândiți fiecare movilă în cerc de 2 inci.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până se rumenesc. Scoateți cu grijă din tigaie în raftul de răcire. (Chipsurile pot fi făcute cu până la 2 zile înainte și păstrate între straturi de hârtie cerată într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scoateți friptura din marinată; rezervați marinada.
Presărați friptura cu piper negru crăpat.
Puneți friptura pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 15 până la 18 minute sau până la coacerea dorită, rotind la jumătatea grătarului.
Între timp, aruncați sparanghelul cu marinată rezervată.
Așezați sparanghelul în coșul pentru grătar (wok pentru grătar); aruncați orice marinată rămasă.
Așezați sparanghelul pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti 6 pana la 8 minute, intorcand ocazional, pana se inmoaie. Condimentează sparanghelul cu sare și piper.
Într-un castron mare, aruncați salată verde, ridichi și pansamentul suplimentar de 1/4 cană. Împărțiți amestecul de salată între 4 farfurii.
Tăiați friptura peste cereale în felii subțiri. Împărțiți feliile de friptură și sparanghelul uniform între farfurii.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.