Salată De Friptură De Fier Și Spanac

Friptura de fier plat și salata de spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $7.17 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 895 calorii. 31 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, friptură de fier plat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 98%. Friptură plată de fier la grătar cu salată de roșii, Friptură De Fier Plat Cu Frecare Uscată, și Mojo Friptură De Fier Plat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare; ungeți ușor grătarul.
Condimentați friptura plată de fier pe ambele părți cu sare și piper. Gatiti la gradul dorit de coacere pe gratar preîncălzit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Lăsați să se odihnească într-o zonă caldă în timp ce continuați cu rețeta.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și se gătește până începe să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Se toarnă sosul de salată italiană și se fierbe, apoi se amestecă ardeii roșii și ciupercile. Reduceți căldura la mediu și gătiți până când ardeii sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Scoateți legumele din tigaie cu o lingură cu fante și puneți-le deoparte. Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați vinul roșu. Se fierbe sosul de salată și vinul până se reduce la un sos siropos, aproximativ 5 minute.
Între timp, împărțiți frunzele de spanac pe farfurii de servire. Feliați subțire friptura plată de fier peste Bob. Puneți amestecul de legume cald și gătit peste frunzele de spanac, apoi așezați friptura feliată deasupra. Spoon pe sosul de vin roșu redus și, în cele din urmă, presărați cu brânză albastră.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Grgich Hills Estate Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
Un Merlot cu climă rece, cu arome strălucitoare de fructe și aciditate plăcută gurii din podgoriile Grgich Hills din sudul Văii Napa, cultivate fără îngrășăminte artificiale, pesticide sau erbicide. Cu arome minunat complexe de afine, cedru și alune prăjite, acest vin este partenerul perfect cu filet de vită, raft de miel sau carne de porc prăjită.