Salată De Filet De Porc De Insulă

Salată De Filet De Porc De Insulă
Insula salata de muschiulet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1271 calorii, 129g de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Pentru $6.59 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, ulei de măsline, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Avocado Cu Nucă De Cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Filet De Porc De Insulă (Salată Opțională), Filet De Porc De Insulă, și Filet De Porc Cu Salată De Pepene Galben.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună sare, piper, chimen, praf de chili și scorțișoară, apoi se acoperă carnea de porc cu frecare de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
ScorțișoarăScorțișoară
PiperPiper
ChimenChimen
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor, la foc moderat, până când abia începe să fumeze, apoi carnea de porc brună, întorcându-se, aproximativ 4 minute în total. Lăsați carnea de porc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Se amestecă împreună zahărul brun, usturoiul și Tabasco și se tapetează deasupra fiecărui filet. Prăjiți în mijlocul cuptorului până când termometrul introdus în diagonală în centrul fiecărui filet înregistrează 60°, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos FierbinteSos Fierbinte
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
2
Lăsați carnea de porc să stea în tigaie la temperatura camerei 10 minute. (Temperatura va crește la aproximativ 68° în picioare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Bateți împreună sucuri, muștar, pudră de curry, sare și piper, apoi adăugați ulei într-un jet, amestecând până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
MuștarMuștar
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Tăiați coaja, inclusiv miezul alb, din portocale cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați portocalele transversal în felii groase de 1/4 inch. Aruncați spanacul, varza, ardeiul gras și stafidele într-un castron mare cu aproximativ 1/4 cană de vinaigretă. Înjumătățiți, gropiți și curățați avocado, apoi tăiați în diagonală în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
VinetăVinetă
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
VarzăVarză
PortocaliuPortocaliu
StafideStafide
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
1
Tăiați carnea de porc la un unghi de 45 de grade în felii groase de 1/2 inch. Aliniați un platou mare cu salată îmbrăcată și aranjați felii de porc, portocale și avocado în rânduri deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
PortocaliuPortocaliu
Carne De PorcCarne De Porc
2
Stropiți niște vinaigretă peste avocado și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
PortocaliuPortocaliu
3
Se toarnă orice suc din tigaie peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Zuccardi Aluvional Altamira Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Roșu intens și nuanțe violete. Caracter complex de fructe cu note de căpșuni, cireșe și prune, completate de note proaspete pe bază de plante și florale. Palatul are o intrare mătăsoasă, cu o aciditate plină de viață, taninuri structurate excelente și un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista