Salată De Fier Plat Cu Brânză Albastră De Bacon

Salată De Fier Plat Cu Brânză Albastră De Bacon
Salata de fier plat cu brânză albastră de Bacon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 32,91 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 344g de proteine, 467g de grăsime, și un total de 5924 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de sos de salată de brânză, slănină, salată verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Friptură De Fier Plat Cu Brânză Albastră, Friptură plată de fier la grătar cu salată de roșii, și Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină, acoperit cu un ou fiert tare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați fripturile plate de fier cu sos Worcestershire, sare și piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Friptură De Fier PlatFriptură De Fier Plat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumenesc uniform si crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți slănina să se răcească pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, lăsând în același timp grăsimea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Încălziți grăsimea de slănină la foc mediu-mare până începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
5
Așezați fripturile plate de fier în grăsimea fierbinte și gătiți până la gradul dorit de coacere, 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu. După ce ați terminat, scoateți fripturile și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Fier PlatFriptură De Fier Plat
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Așezați salata iceberg, salata cu frunze roșii și verdeața pentru bebeluși într-un bol mare de salată. Aruncați cu sosul de brânză albastră, apoi presărați cu brânza albastră și brânza cheddar. Se sfărâmă slănina și se stropeștepe partea de sus. Feliați subțire friptura plată de fier și aranjați peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză AlbastrăSos De Brânză Albastră
Salată De Frunze RoșiiSalată De Frunze Roșii
Friptură De Fier PlatFriptură De Fier Plat
Salată IcebergSalată Iceberg
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Iaurt (de Preferință Grecesc Fără Grăsimi)Iaurt (de Preferință Grecesc Fără Grăsimi)
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista