Salată de fenicul și spanac cu creveți și vinetă balsamică

Salata de fenicul și spanac cu creveți și vinaigretă balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 363 calorii. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți spanac pentru copii, muștar dijon, creveți jumbo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Salată de spanac de rodie cu creveți Quinoa Mango cu vinaigretă balsamică albă # SundaySupper, Salată de fenicul cu vinaigretă portocalie-balsamică, și Salată de spanac cu vinetă balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând picături și sfărâmați.
Adăugați creveții în tigaie și gătiți 2 minute, întorcând o dată.
Combinați slănina, 2 căni de fenicul, roșiile de struguri, ceapa roșie și spanacul pentru copii într-un castron.
Combinați ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Adăugați creveții și amestecul balsamic în amestecul de spanac; aruncați bine.