Salată de fenicul și rachetă

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia dvs. de rețete, fenicul picant și salata de rachete ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 145 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, rachetă de pachet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Păstrăv la cuptor cu salată de fenicul, ridiche și rachetă, Salată de fenicul de andive Radicchio cu pansament acidulat din plante Dijon, și Cârnați, fenicul și rachetă fusilli.
Instrucțiuni
Bateți împreună sucul de lămâie și uleiul, apoi condimentați bine. Chiar înainte de servire, aruncați prin fenicul, racheta, ceapa și coaja de lămâie. Îngrămădiți-vă într-un platou de servire și mâncați imediat.