Salata de fenicul și năutul este o fără gluten și vegan farfurie. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 158 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, bulb de fenicul, ardei grași prăjiți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piure de năut cu salată de fenicul, Salată caldă de năut, fenicul și pătrunjel, și Salată caldă de năut, fenicul și piper.
Instrucțiuni
1
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; îndepărtați și aruncați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate vertical, aruncând miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
3
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii groase de 1/4 inci. Tăiați frunzele de fenicul pentru a măsura 1 lingură. Amestecați feliile de fenicul și ingredientele rămase. Topiți salata cu frunze și serviți la temperatura camerei sau refrigerate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii