Salată de fenicul și năut

Salată de fenicul și năut
Salata de fenicul și năutul este o fără gluten și vegan farfurie. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 158 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, bulb de fenicul, ardei grași prăjiți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piure de năut cu salată de fenicul, Salată caldă de năut, fenicul și pătrunjel, și Salată caldă de năut, fenicul și piper.

Instrucțiuni

1
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; îndepărtați și aruncați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate vertical, aruncând miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
3
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii groase de 1/4 inci. Tăiați frunzele de fenicul pentru a măsura 1 lingură. Amestecați feliile de fenicul și ingredientele rămase. Topiți salata cu frunze și serviți la temperatura camerei sau refrigerate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista