Salată de fenicul, rucola și căpșuni
Fenicul, Arugulanul și salata de căpșuni este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Această rețetă servește 4. O porție conține 323 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți migdale, rucola pentru bebeluși, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Salată de căpșuni, fenicul și rucola cu pene de Cacao, Salată de fenicul-rucola, și Salată De Rucola-Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți oțetul balsamic într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Gatiti pana cand otetul este redus la aproximativ 1/3 cana si sirop, aproximativ 15 minute; se răcește la temperatura camerei.
Scoateți frunzele cu pene din bulbul de fenicul și tocați.
Scoateți miezul din fenicul și, folosind o felie de mandolină sau un cuțit, radeți feniculul în felii foarte subțiri.
Adăugați într-un bol de salată împreună cu rucola și migdalele.
Stropiți oțetul redus peste verdeață, condimentați cu sare și piper, după gust și aruncați până când este acoperit.
Presărați căpșunile și frunzele de fenicul rezervate tocate deasupra și serviți imediat.