Salată de fenicul, ridiche și arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fenicul, ridiche și arpagic. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.27 pe portie. O porție conține 221 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați salată bibb, ridichi, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Salată De Ridiche Și Arpagic, Salată de ridiche și arpagic Edamame, și Rețetă De Salată De Ridichi , Castraveți Și Arpagic.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Rupeți salata verde în bucăți de aproximativ 1 inch și puneți-o într-un castron mare.
Tăiați ciupercile, feniculul și ridichile în felii groase de 1/8 inch folosind un cuțit sau o mandolină.
Se adaugă în bol cu salata verde.
Bateți uleiul, sucul de lămâie, arpagicul, coaja de lămâie, sarea și piperul într-un castron mic pentru a amesteca.
Adăugați pansamentul în salată și aruncați pentru a amesteca.
Împărțiți salata în 4 farfurii și serviți.