Salată de fenicul, ridiche și arpagic
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Salata de fenicul, ridichea și arpagicul ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 221 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați salata bibb, arpagic, fenicul bulb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare includ Salată De Ridiche Și Arpagic, Salată de ridiche și arpagic Edamame, și Rețetă De Salată De Ridiche, Castraveți Și Arpagic.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Rupeți salata în bucăți de aproximativ 1 inch și puneți-o într-un castron mare.
Tăiați ciupercile, feniculul și ridichile în felii groase de 1/8 inci folosind un cuțit sau o mandolină.
Se adaugă în castron cu salata verde.
Bateți uleiul, sucul de lămâie, arpagicul, coaja de lămâie, sarea și piperul într-un bol mic pentru a amesteca.
Adăugați pansamentul în salată și aruncați pentru a amesteca.
Împărțiți salata între 4 farfurii și serviți.