Salată de fenicul, pătrunjel și Radicchio cu nuci de pin și stafide

Salată de fenicul, pătrunjel și Radicchio cu nuci de pin și stafide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fenicul, pătrunjel și Radicchio cu nuci de pin și stafide. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 94 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de radicchio rupt, ulei de măsline extravirgin, bulb de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Morcovi cu nuci de pin, stafide și pătrunjel, Sardine marinate cu fenicul, stafide și nuci de pin, și Salată De Rucola Cu Smochine, Nuci De Pin Și Radicchio.

Instrucțiuni

1
Așezați stafidele aurii într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scurge bine.
3
Așezați fenicul feliat, radicchio rupt și frunzele de pătrunjel într-un castron mare și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați sucul de portocale, oțetul, uleiul de măsline, sarea și piperul negru, amestecând bine cu un tel. Se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Stropiți amestecul de suc de portocale peste amestecul de fenicul și aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați 1 1/3 căni de salată pe fiecare din cele 6 farfurii; presărați fiecare porție cu 1 linguriță de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista