Salată de fenicul, portocale și ardei prăjiți

Salata de fenicul, portocale și ardei prăjiți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 179 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ardei gras, boabe de ardei tasmanian, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Ardei Gras Roșu Prăjit Și Fenicul, Fenicul Prăjit Cu Salată De Portocale Și Mentă, și Rețetă De Salată De Paste Bowtie Cu Portocale Mandarine Și Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați broiler la mare. Tapetați o tigaie cu o cantitate mare de folie de aluminiu și adăugați ardei. Se fierbe la cel puțin șase centimetri distanță de broiler timp de 20 de minute sau până când ardeii cedează fără rezistență la un cuțit și pielea lor este complet neagră. Înfășurați în folie și lăsați să se odihnească timp de cinci minute, înainte de a îndepărta pielea și de a tăia ardeii în fâșii subțiri.
Într-un castron mic, combinați ardeiul Tasmanian și sucul de lămâie.
Lăsați piperul să se infuzeze timp de 15 minute, apoi bateți în ulei de măsline până se emulsionează.
Pentru a servi, fie aruncați rucola, fenicul, portocalele și ardeii cu sos și sare într-un castron, fie creați șase paturi de rucola pe farfurii de salată și împărțiți uniform ingrediente suplimentare, lingând pansamentul și sarea după gust peste fiecare farfurie.