Salată de fenicul, Năsturel și portocale cu vinetă de citrice

Salată de fenicul, Năsturel și portocale cu vinetă de citrice
Salata de fenicul, Năsturel și portocale cu vinaigretă de citrice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 374 calorii, 2G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, ulei de măsline extravirgin, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de portocale, fenicul și Nasturel, Salată de Quinoa cu Năsturel, portocale, Avocado și migdale, cu vinetă de citrice, și Salată de fenicul, portocale de sânge și năsturel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele superioare și inferioare ale portocalelor. Stați o portocală la un capăt și tăiați coaja acolo unde se întâlnește cu carnea. Repetați cu a doua portocală. Rulați un cuțit de-a lungul membranelor care separă fiecare secțiune, scoateți segmentele portocalii și puneți-le deoparte într-un castron mic. Strângeți membranele peste un castron mic pentru a extrage sucul de portocale. Puneți deoparte 1 lingură de suc și aruncați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Tăiați feniculul pe jumătate pe lungime și tăiați miezul dur. Feliați feniculul transversal în felii groase de inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați feliile de fenicul și gătiți, fără a amesteca, până când partea inferioară se rumeneste ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se gătește până când feniculul este crocant-fraged, aproximativ 1 minut. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
FeniculFenicul
5
Se transferă într-un vas și se răcește.
6
Pentru a face vinaigreta, amestecați sucurile de lămâie și portocale într-un castron mediu. Bateți încet uleiul de măsline. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Combinați feniculul, segmentele portocalii și 2 linguri de vinetă într-un castron mediu. Aruncați ușor și condimentați cu sare și piper. Aruncați năsturelul cu vinaigreta rămasă și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
NasturelNasturel
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Așezați cantități egale de năsturel pe 4 farfurii și acoperiți cu amestecul de fenicul-portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
FeniculFenicul
PortocaliuPortocaliu
9
Serviți imediat.
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista