Salată de fenicul, Năsturel și portocale cu vinetă de citrice

Salata de fenicul, Năsturel și portocale cu vinaigretă de citrice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 374 calorii, 2G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, ulei de măsline extravirgin, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de portocale, fenicul și Nasturel, Salată de Quinoa cu Năsturel, portocale, Avocado și migdale, cu vinetă de citrice, și Salată de fenicul, portocale de sânge și năsturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele superioare și inferioare ale portocalelor. Stați o portocală la un capăt și tăiați coaja acolo unde se întâlnește cu carnea. Repetați cu a doua portocală. Rulați un cuțit de-a lungul membranelor care separă fiecare secțiune, scoateți segmentele portocalii și puneți-le deoparte într-un castron mic. Strângeți membranele peste un castron mic pentru a extrage sucul de portocale. Puneți deoparte 1 lingură de suc și aruncați restul.
Tăiați feniculul pe jumătate pe lungime și tăiați miezul dur. Feliați feniculul transversal în felii groase de inci.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați feliile de fenicul și gătiți, fără a amesteca, până când partea inferioară se rumeneste ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se gătește până când feniculul este crocant-fraged, aproximativ 1 minut. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se transferă într-un vas și se răcește.
Pentru a face vinaigreta, amestecați sucurile de lămâie și portocale într-un castron mediu. Bateți încet uleiul de măsline. Condimentează după gust cu sare și piper.
Combinați feniculul, segmentele portocalii și 2 linguri de vinetă într-un castron mediu. Aruncați ușor și condimentați cu sare și piper. Aruncați năsturelul cu vinaigreta rămasă și condimentați după gust cu sare și piper.
Așezați cantități egale de năsturel pe 4 farfurii și acoperiți cu amestecul de fenicul-portocală.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;