Salată de fenicul cu vinetă portocalie

Salată de fenicul cu vinetă portocalie
Salata de fenicul cu vinaigretă portocalie este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, măsline, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de fenicul cu vinetă de mentă, Fenicul-Salată Portocalie, și Vinaigretă De Portocale-Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; tocați frunze cu pene pentru a măsura 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Carne MăcinatăCarne Măcinată
3
Scoateți și aruncați tulpinile.
4
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate pe lungime; aruncați miezul. Felii subțiri de becuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
5
Adăugați frunze, felii de fenicul și secțiuni portocalii în castron; aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se presară cu măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista