Puneți orzul și lingurița de sare într-o cratiță cu capac mic-mediu cu 1 cană de apă fierbinte; acoperiți, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foarte mic și fierbeți până când apa este absorbită și orzul este fraged, aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine pentru a îndepărta excesul de apă, apoi se răcește și se puf.În timp ce orzul gătește, înmuiați bulgurul. Pentru a face acest lucru, puneți bulgurul și restul de linguriță de sare într-un castron mediu; adăugați 1 cană de apă clocotită, acoperiți vasul și lăsați-l să stea 20 de minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine pentru a îndepărta excesul de apă, apoi se răcește și fluff.In un castron mare, amestecați semințele de susan, uleiul de canola, uleiul de susan, sucul de lămâie, oțetul de orez, sosul tamari, siropul de arțar, boia dulce, pudra de usturoi, piperul negru și boia fierbinte (sau cayenne). Se amestecă ceapa roșie, ardeiul gras roșu, pătrunjelul, lintea, fasolea neagră, orzul și bulgurul.Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar după dorință; refrigerați până la servire și păstrați resturile la frigider până la 4 zile.