Salata de fasole și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 237 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați bulbi de fenicul, piper măcinat grosier, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată De Fenicul Și Trei Fasole, Salată De Fasole Verde Și Fenicul, și Salată de fasole Fava cu fenicul și ridiche.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 6 ingrediente într-un castron; adăugați fasole, fenicul și usturoi, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Usturoi
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se presară brânză și pătrunjel. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Brânză
3
Garnisiți, dacă doriți.
4
* 2 cutii (15 uncii) fasole marină și 1/2 cană brânză albastră sfărâmată pot fi înlocuite cu năut și gorgonzola.