Salată de fasole verde și migdale
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și garnitura vegan? Salata de fasole verde și migdale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 144 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, migdale tăiate, fasole și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Fasole Verde De Migdale, Salată De Quinoa Cu Fasole Verde Și Migdale, și Salată de fasole verde, orez roșu și migdale din cartea de bucate a pieței franceze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mică la foc mediu și adăugați uleiul de legume.
Adăugați migdalele tăiate și amestecați-le în tigaie până se rumenesc.
Într-un castron mediu, amestecați muștarul Dijon, sucul de lămâie și oțetul de Sherry.
Adăugați caperele, sucul de caper și un vârf de sare și piper. Bateți încet uleiul de măsline. Gust pentru condimente. Pune deoparte.
Aduceți la fierbere un vas mare (suficient pentru a ține aproximativ 6 litri de apă).
Adăugați sare până când are gust de apă de mare ușoară. Cum vei ști? Luați puțină apă cu o lingură și gustați o picătură din ea.
Pregătiți o baie de gheață umplând un bol suficient de mare pentru a ține fasolea verde cu apă rece.
Adăugați câteva cuburi de gheață și puneți o strecurătoare în mijlocul bolului. Se amestecă fasolea verde în apa clocotită și se lasă să gătească, 2-3 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a le scoate din apă, transferându-le imediat în strecurătoare în interiorul băii de gheață. Lăsați-i să stea în baia de gheață timp de câteva minute, învârtindu-i ușor în apă pentru a se asigura că se răcesc cu toții în apa rece.
Transferați fasolea verde pe un prosop de bucătărie întins pe o suprafață plană și uscați-le bine.
Transferați-le într-un castron mediu. Condimentează cu sare și piper după gust și aruncă cu vinetă și migdalele prăjite.