Salată de fasole verde și jicama
Salata de fasole verde și jicama este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 71 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, oțet de vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de porumb carbonizat, ridiche, Jicama și fasole verde cu pansament de var, Salată De Jicama Cu Fasole Neagră, și Salată De Fasole Neagră Jicama pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați ceapa, 1 lingură de oțet și 1 1/2 căni de apă rece; lăsați să stea cel puțin 20 de minute.
Clătiți fasolea și tăiați-o în fâșii julienne cu un robot de bucătărie, tăietor de fasole franceză (felierea barelor în mânerul unor coji de legume) sau cuțit. Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Adăugați fasole și gătiți doar până când sunt fragede, 2 până la 5 minute.
Scurgeți fasolea și scufundați-le imediat în apă cu gheață până când sunt reci.
Între timp, tăiați jicama în bețișoare groase de 1/4 inch.
Într-un castron mare, amestecați oțetul rămas cu ulei, muștar și oregano.
Adăugați ceapa, fasolea, jicama și năsturelul în castron.
Se amestecă bine și se adaugă sare și piper după gust.