Salată de fasole verde și galbenă cu sos de roșii gros și brânză Feta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de fasole verde și galbenă cu sos de roșii gros și brânză Feta. Această rețetă servește 8. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 64 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fasole de ceară, sare, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fasole verde și galbenă cu zară-sos de rucola, Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, și Salată verde de fasole și roșii cu sos de roșii prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță medie. Gatiti fasolea in apa clocotita timp de 5 minute sau pana cand este crocanta.
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere.
Combinați roșiile și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron. Împărțiți fasolea uniform între 8 farfurii. Completați fiecare porție cu 1/4 cană amestec de roșii.
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de busuioc feliat și 1 lingură de brânză.