Salată de fasole verde și cartofi noi
Salata de fasole verde și cartofi noi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă 98 cenți pe porție. Această garnitură are 240 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână piper, busuioc, muștar Dijon din cereale integrale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Rețete similare sunt Salată de cartofi și fasole verde, Salată De Cartofi Și Fasole Verde, și Salată de cartofi și fasole verde.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Îndepărtați cartofii cu o lingură cu fante; așezați pe o tăietură.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Adăugați fasole în apa de gătit a cartofului; gatiti 3 minute sau pana cand este crocant.
Se scurge; se lasă să se răcească ușor.
Tăiați cartofii în sferturi.
Combinați maioneza și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați cartofi, fasole, ceapă și busuioc; aruncați ușor pentru a combina.