Salată de fasole verde, spanac și sfeclă
Salata de fasole verde, spanac și sfeclă este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 154 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,34 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de oțet de mere, frunze de spanac pentru copii, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de sfeclă de fasole verde și fistic, Salată de fasole verde prăjită, ceapă roșie și sfeclă, și Salată verde de spanac și sfeclă cu vinetă de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Char chiles direct peste flacăra de gaz sau în broiler până când se înnegrește pe toate părțile. Închideți în punga de hârtie 10 minute. Curățați, semănați și tocați grosier ardeii iute.
Combinați ardeii iute, sucul de portocale, uleiul, oțetul și usturoiul în blender. Se amestecă până când amestecul este neted și gros. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper. Capac; se răcește până când pansamentul este rece, cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Înfășurați fiecare sfeclă strâns în folie; așezați direct pe suportul cuptorului. Prăjiți sfecla până se înmoaie când este străpunsă cu cuțitul, aproximativ 50 de minute. Desfaceți sfecla și răciți-o complet, apoi coajați-o. Radeți grosier sfecla într-un castron mediu. Aruncați cu suc de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră.
Gatiti fasolea verde intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 3 minute.
Se scurge; se transferă într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci.
Se scurge din nou și se usucă.
Aruncați fasolea verde, spanacul, ceapa și ridichile într-un castron mare, cu suficient pansament pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți salata între farfurii;deasupra cu sfeclă.