Salata de fasole verde, spanac și sfeclă este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 154 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,34 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de oțet de mere, frunze de spanac pentru copii, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de sfeclă de fasole verde și fistic, Salată de fasole verde prăjită, ceapă roșie și sfeclă, și Salată verde de spanac și sfeclă cu vinetă de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Char chiles direct peste flacăra de gaz sau în broiler până când se înnegrește pe toate părțile. Închideți în punga de hârtie 10 minute. Curățați, semănați și tocați grosier ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Combinați ardeii iute, sucul de portocale, uleiul, oțetul și usturoiul în blender. Se amestecă până când amestecul este neted și gros. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper. Capac; se răcește până când pansamentul este rece, cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Portocale
Oțet
Ardei Iute
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Înfășurați fiecare sfeclă strâns în folie; așezați direct pe suportul cuptorului. Prăjiți sfecla până se înmoaie când este străpunsă cu cuțitul, aproximativ 50 de minute. Desfaceți sfecla și răciți-o complet, apoi coajați-o. Radeți grosier sfecla într-un castron mediu. Aruncați cu suc de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Sfeclă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Gatiti fasolea verde intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se scurge; se transferă într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se scurge din nou și se usucă.
5
Aruncați fasolea verde, spanacul, ceapa și ridichile într-un castron mare, cu suficient pansament pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți salata între farfurii;deasupra cu sfeclă.