Salată de fasole verde, spanac și sfeclă

Salată de fasole verde, spanac și sfeclă
Salata de fasole verde, spanac și sfeclă este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 154 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,34 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de oțet de mere, frunze de spanac pentru copii, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de sfeclă de fasole verde și fistic, Salată de fasole verde prăjită, ceapă roșie și sfeclă, și Salată verde de spanac și sfeclă cu vinetă de brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Char chiles direct peste flacăra de gaz sau în broiler până când se înnegrește pe toate părțile. Închideți în punga de hârtie 10 minute. Curățați, semănați și tocați grosier ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Combinați ardeii iute, sucul de portocale, uleiul, oțetul și usturoiul în blender. Se amestecă până când amestecul este neted și gros. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper. Capac; se răcește până când pansamentul este rece, cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De PortocaleSuc De Portocale
OțetOțet
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Înfășurați fiecare sfeclă strâns în folie; așezați direct pe suportul cuptorului. Prăjiți sfecla până se înmoaie când este străpunsă cu cuțitul, aproximativ 50 de minute. Desfaceți sfecla și răciți-o complet, apoi coajați-o. Radeți grosier sfecla într-un castron mediu. Aruncați cu suc de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Gatiti fasolea verde intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se scurge; se transferă într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se scurge din nou și se usucă.
5
Aruncați fasolea verde, spanacul, ceapa și ridichile într-un castron mare, cu suficient pansament pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți salata între farfurii;deasupra cu sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole VerdeFasole Verde
RidicheRidiche
SpanacSpanac
SfeclăSfeclă
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista