Salată de fasole verde-roșii cu ierburi

Salată de fasole verde-roșii cu ierburi
Salata de fasole verde-roșii cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 10 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper kosher, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de fasole verde–roșii cu ierburi, Salată de fasole verde-fenicul cu ierburi proaspete, și Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați fasolea verde și gătiți până când sunt crocante-fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
3
Scurgeți și clătiți fasolea verde sub apă rece până când sunt răcite; se usucă fasolea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
4
Într-un castron mare, bateți muștarul cu oțetul. Se amestecă treptat uleiul de măsline și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați fasolea verde, tarhonul, arpagicul și cimbru și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
TarhonTarhon
ArpagicArpagic
CimbruCimbru
6
Adăugați roșiile, aruncați ușor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
Revista