Salată de fasole verde-roșii cu ierburi
Salata de fasole verde-roșii cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 10 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper kosher, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de fasole verde–roșii cu ierburi, Salată de fasole verde-fenicul cu ierburi proaspete, și Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați fasolea verde și gătiți până când sunt crocante-fragede, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și clătiți fasolea verde sub apă rece până când sunt răcite; se usucă fasolea verde.
Într-un castron mare, bateți muștarul cu oțetul. Se amestecă treptat uleiul de măsline și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați fasolea verde, tarhonul, arpagicul și cimbru și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați roșiile, aruncați ușor și serviți.