Salată de fasole verde prăjită, ceapă roșie și sfeclă

Salată de fasole verde prăjită, ceapă roșie și sfeclă
Salata de fasole verde prăjită, ceapă roșie și sfeclă este o fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 277 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fasole subțire, sfeclă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită și ceapă roșie, Salată de ceapă roșie murată cu citrice și sfeclă aurie cu fasole verde, și Salată de sfeclă de fasole verde și fistic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Înfășurați sfecla strâns în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Așezați direct pe raftul cuptorului. Prăjiți până se înmoaie când este străpuns cu cuțitul, aproximativ 1 oră. Sfecla rece. Cojiți și sferturiți sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
3
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline, 2 lingurițe de cimbru, sare și piper; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
5
Pulverizați 2 foi mari de copt cu margini cu spray antiaderent. Împărțiți pene de ceapă între foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Ungeți ceapa pe ambele părți cu 2 linguri de ulei; se presară cu 4 lingurițe de cimbru, sare și piper. Aranjați ceapa tăiată cu fața în jos și prăjiți până se rumenesc pe fund, aproximativ 10 minute. Întoarceți ceapa. Prăjiți până se rumenesc și se înmoaie, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Transferați într-un alt castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Împărțiți fasolea verde între aceleași foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Stropiți fasolea cu restul de 2 linguri de ulei de măsline, 1/4 cană de apă și 2 lingurițe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FasoleFasole
CimbruCimbru
ApăApă
10
Se presară sare și piper. Acoperiți bine cu folie și prăjiți până când este aproape crocant, aproximativ 14 minute. Descoperiți și continuați să prăjiți până când apa se evaporă și fasolea este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Se transferă în castron cu ceapă. (Sfecla, ceapa și fasolea verde pot fi preparate cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CeapăCeapă
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
13
Stropiți ceapa și fasolea verde cu oțet balsamic; aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper. Se acoperă cu sfeclă și se servește cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sare și PiperSare și Piper
Fasole VerdeFasole Verde
CeapăCeapă
SfeclăSfeclă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista