Salată de fasole verde prăjită, ceapă roșie și sfeclă
Salata de fasole verde prăjită, ceapă roșie și sfeclă este o fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 277 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fasole subțire, sfeclă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită și ceapă roșie, Salată de ceapă roșie murată cu citrice și sfeclă aurie cu fasole verde, și Salată de sfeclă de fasole verde și fistic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Înfășurați sfecla strâns în folie.
Așezați direct pe raftul cuptorului. Prăjiți până se înmoaie când este străpuns cu cuțitul, aproximativ 1 oră. Sfecla rece. Cojiți și sferturiți sfecla.
Se transferă într-un castron mare.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline, 2 lingurițe de cimbru, sare și piper; aruncați pentru a acoperi.
Pulverizați 2 foi mari de copt cu margini cu spray antiaderent. Împărțiți pene de ceapă între foile de copt pregătite.
Ungeți ceapa pe ambele părți cu 2 linguri de ulei; se presară cu 4 lingurițe de cimbru, sare și piper. Aranjați ceapa tăiată cu fața în jos și prăjiți până se rumenesc pe fund, aproximativ 10 minute. Întoarceți ceapa. Prăjiți până se rumenesc și se înmoaie, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Transferați într-un alt castron mare.
Împărțiți fasolea verde între aceleași foi de copt.
Stropiți fasolea cu restul de 2 linguri de ulei de măsline, 1/4 cană de apă și 2 lingurițe de cimbru.
Se presară sare și piper. Acoperiți bine cu folie și prăjiți până când este aproape crocant, aproximativ 14 minute. Descoperiți și continuați să prăjiți până când apa se evaporă și fasolea este crocantă, aproximativ 5 minute.
Se transferă în castron cu ceapă. (Sfecla, ceapa și fasolea verde pot fi preparate cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Stropiți ceapa și fasolea verde cu oțet balsamic; aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper. Se acoperă cu sfeclă și se servește cald sau la temperatura camerei.