Salată de fasole verde, porumb și prăjită poblano Chile

Salata de fasole verde, porumb și prăjită poblano Chile este o fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 69 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de roșii cherry, fasole, boabe de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați De Pui Chile Verzi Prăjiți Și Ardei Poblano Umpluți Cu Porumb, Cina În Seara Asta: Crema De Chile Poblano (Supă Prăjită De Chile Poblano), și Cina in seara asta: supa de porumb cremos cu prăjită poblano Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați chile pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe 10 minute sau până se înnegrește, întorcându-se ocazional.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Curățați și tăiați pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membranele; cotlet.
Fasole verde la abur, acoperită, 5 minute sau până când este crocantă; scurgere. Clătiți cu apă rece; se scurge bine.
Combinați chile tocat, fasole, porumb, spanac tocat, roșii, vinaigretă de chimen-tei, ceapă verde și coriandru proaspăt, aruncând ușor pentru a acoperi.
Se presară cu piper negru, dacă se dorește.