Salată de fasole verde la grătar cu vinetă de linte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de fasole verde la grătar cu vinaigretă de linte. O porție conține 363 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.73 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână pancetta groasă, roșii, șalotă—1 și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gătit din Glossies: salată de linte verde cu vinetă de alune, Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, și Salată de fasole verde cu vinetă de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Puneți roșiile într-un vas mic de copt, tăiat cu fața în sus.
Adăugați busuiocul, frunza de dafin, usturoiul și șalota înjumătățită.
Se adaugă uleiul de măsline și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți cu folie și coaceți roșiile aproximativ 2 ore, până când sunt foarte fragede.
Lasă să se răcească ușor. Folosind o lingură cu fante, transferați roșiile pe o farfurie și rupeți-le ușor. Rezervați uleiul de roșii. Aruncați busuiocul, frunza de dafin, usturoiul și șalota.
Într-o cratiță mică, încălziți 1 linguriță de ulei de roșii cu jumătate din șalota tocată și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 2 minute.
Adăugați lintea și 3 căni de apă; condimentează cu sare și piper. Se fierbe la foc mare până când lintea este fragedă, 15 minute; se scurge și se transferă într-un castron mare. Se amestecă oțetul, oregano, 1/4 cană de ulei de roșii și șalota tocată rămasă. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți o tigaie pentru grătar din fontă. Într-un castron mediu, aruncați fasolea verde cu 1 lingură de ulei de roșii și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mare, rotind o dată, până se carbonizează ușor, 2 minute.
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de roșii.
Adăugați pancetta tăiată cubulețe și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 6 minute.
Adăugați pattypanii și ardeiul roșu zdrobit, condimentați cu sare și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați roșiile prăjite și fasolea verde și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Puneți amestecul de legume pe 4 farfurii și stropiți deasupra jumătate din vinaigreta de linte.
Adăugați rucola la vinaigreta de linte rămasă și aruncați. Movilă rucola pe salata de fasole verde și servește.