Salată de fasole verde la grătar cu vinetă de linte

Salată de fasole verde la grătar cu vinetă de linte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de fasole verde la grătar cu vinaigretă de linte. O porție conține 363 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.73 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână pancetta groasă, roșii, șalotă—1 și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gătit din Glossies: salată de linte verde cu vinetă de alune, Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, și Salată de fasole verde cu vinetă de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți roșiile într-un vas mic de copt, tăiat cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Adăugați busuiocul, frunza de dafin, usturoiul și șalota înjumătățită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Se adaugă uleiul de măsline și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți cu folie și coaceți roșiile aproximativ 2 ore, până când sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Lasă să se răcească ușor. Folosind o lingură cu fante, transferați roșiile pe o farfurie și rupeți-le ușor. Rezervați uleiul de roșii. Aruncați busuiocul, frunza de dafin, usturoiul și șalota.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Într-o cratiță mică, încălziți 1 linguriță de ulei de roșii cu jumătate din șalota tocată și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Adăugați lintea și 3 căni de apă; condimentează cu sare și piper. Se fierbe la foc mare până când lintea este fragedă, 15 minute; se scurge și se transferă într-un castron mare. Se amestecă oțetul, oregano, 1/4 cană de ulei de roșii și șalota tocată rămasă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
LinteLinte
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Încălziți o tigaie pentru grătar din fontă. Într-un castron mediu, aruncați fasolea verde cu 1 lingură de ulei de roșii și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mare, rotind o dată, până se carbonizează ușor, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați pancetta tăiată cubulețe și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
11
Adăugați pattypanii și ardeiul roșu zdrobit, condimentați cu sare și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Adăugați roșiile prăjite și fasolea verde și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Puneți amestecul de legume pe 4 farfurii și stropiți deasupra jumătate din vinaigreta de linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
LinteLinte
13
Adăugați rucola la vinaigreta de linte rămasă și aruncați. Movilă rucola pe salata de fasole verde și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
LinteLinte
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista