Salata de fasole neagră și porumb este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 243 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de fasole, boabe de porumb, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră, Salată de porumb și fasole neagră, și Salată De Porumb Și Fasole Neagră.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați toate ingredientele într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să stea cel puțin 15 minute pentru ca porumbul să se dezghețe complet și aromele să se combine, apoi aruncați și serviți. Porumbul va pune, de asemenea, o răcire rapidă pe această salată laterală ușoară, deoarece se decongelează-nu este nevoie să se răcească!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat