Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole neagră cu porumb proaspăt. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 185 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ardei gras, piper, piper poblano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Salsa proaspătă de porumb și fasole neagră, Porumb proaspăt de grădină și Salsa de fasole neagră, și Carne fără fasole neagră, Quinoan și Tacos de porumb proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați fasolea, porumbul, ceapa, ardeii și cilantro într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Cutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți ingredientele rămase într-un bol mic și turnați peste amestecul de fasole. Se răcește salata timp de 2 ore înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant