Salată De Fasole La Grătar

Salată De Fasole La Grătar
Salata de fasole gratar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 281 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca o garnitură ieftină pentru Ziua Tatălui. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, pudră de chili, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Fasole La Grătar, Salată De Fasole La Grătar, și Salată De Fasole Și Porumb Cu Grătar Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-un cuptor olandez sau într-un ceainic pentru supă; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți și aruncați lichidul.
4
Adăugați apă pentru a acoperi fasolea cu 2 in. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 până la 1-1/2 ore sau până se înmoaie. Clătiți, scurgeți și lăsați deoparte. Pentru dressing, într-o cratiță, combinați oțetul, uleiul, ketchup-ul, zahărul brun, muștarul, sosul Worcestershire, pudra de chili, chimenul, sarea, piperul și sosul de ardei iute. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Se răcește ușor. Într-un bol mare de salată, combinați fasolea, porumbul, ardeii și ceapa. Chiar înainte de servire, amestecați pansamentul și jumătate din chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se presară cu așchii rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Valravn Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Valravn Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Valravn Vechi De Viță De Vie Zinfandel
O aromă foarte ridicată de sos de fructe de pădure care fierbe emană din pahar. În gură există o cascadă de fructe albastre și roșii deopotrivă, compuse din cantități abundente de compot de afine, cassis și mure, cu cel mai slab indiciu de portocaliu de sânge care persistă în jurul perimetrului miezului. Este încadrat într-o aromă de fasole mocha și ganache de ciocolată. Finisajul energic și lung prezintă un sentiment de prospețime care invită la băut în continuare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții14
Scor De Sănătate9
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista