Salată de fasole galbenă de ceară și ridiche cu Canelini

Salată de fasole galbenă de ceară și ridiche cu Canelini
Salata de fasole galbenă de ceară și ridiche cu Canelini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 239 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 60 de cenți pe porție. Un amestec de frunze de busuioc, ceapă, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Salată verde de ridiche și fasole, și Salată De Fasole Cu Ridiche Și Garbanzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, acoperiți fasolea cannellini scursă cu 2 centimetri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa galbenă, morcovul și țelina și dați la fiert. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când canelinele sunt fragede, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3
Scurgeți canelinele și aruncați ceapa, morcovul și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Între timp, aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă sărată. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați fasolea de ceară în cratiță și gătiți până se înmoaie, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De CearăFasole De Ceară
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scurgeți fasolea și răciți-le rapid în apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
7
Se scurge și se usucă.
8
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline cu oțetul și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Într-un castron mare, aruncați fasolea cannellini cu fasolea de ceară, ridichi, ceapă roșie și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Fasole De CearăFasole De Ceară
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați vinaigreta și aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper negru și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista