Salată de fasole Fava și creveți la grătar în cupe Radicchio

Salata de fasole Fava și creveți la grătar în cupe Radicchio este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,68 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână creveți, ulei de măsline extravirgin, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Frigarui de miel la gratar cu salata calda de fasole Fava, Salată de creveți la grătar cu portocale, andive, Rucolan și Radicchio, și Salată De Cartofi În Cupe Radicchio.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea in apa clocotita 1 minut; scurgere. Plonjați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Îndepărtați pielea exterioară dură din fasole; aruncați pielea.
Așezați fasolea într-un castron mare; pune deoparte.
Filetați creveții uniform pe frigarui de 6 (12 inci); periați cu 1 linguriță de ulei.
Presărați creveții uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Așezați frigarui pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până când creveții sunt gata. Se răcește ușor; scoateți creveții din frigarui.
Adăugați creveți la fasole.
Combinați restul de 5 lingurițe de ulei, restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/8 linguriță de piper, suc și usturoi într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Stropiți amestecul de suc peste amestecul de creveți; aruncați pentru a acoperi. Se amestecă pătrunjelul.
Așezați 1 frunză de radicchio pe fiecare dintre cele 4 farfurii de salată; lingură 1 cană amestec de creveți în fiecare frunză.