Salată De Fasole De Vară

Salată De Fasole De Vară
Salata de fasole de vară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 273 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei de măsline, fasole fava și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Fasole De Vară, Salată De Fasole De Vară, și Salată De Fasole De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul, coaja, 2 linguri suc de lămâie, cimbru, 1/2 linguriță piper și sare într-un bol mare, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați fasole de ceară; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De CearăFasole De Ceară
4
Adăugați fasole fava la fasolea de ceară în tigaie; gătiți încă 2 minute sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Fasole De CearăFasole De Ceară
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Scurgere.
7
Adăugați amestecul de fasole, roșiile cherry, ceapa și năutul la pansament; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Combinați restul de 1 1/2 linguri suc de lămâie, restul de 1/4 linguriță piper, maioneză și arpagic într-un bol mic, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Lăsați să stea 10 minute.
10
Stropiți amestecul de maioneză peste amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista