Salată De Fasole De Grădină
Salata de fasole de grădină este o fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 6. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Un amestec de oțet de cidru de mere, zahăr, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată de roșii Cherry, fasole verde și fasole de ceară cu firimituri de pâine Herbate de la ' Kitchen Garden Cookbook, Salată De Grădină Cu Trei Fasole, și Salată De Fasole De Grădină.
Instrucțiuni
Înmuiați ceapa tăiată cubulețe în apă rece, 10 minute.
Bateti otetul, zaharul si 1/2 lingurita de sare intr-un castron mare, apoi amestecati uleiul de masline.
Se scurge ceapa și se usucă, apoi se adaugă la pansament. Se amestecă fasolea albă.
Aduceți o cratiță cu apă sărată la fiert.
Adăugați fasolea verde și / sau ceară și gătiți până când sunt crocante, 4 până la 5 minute.
Scurgeți fasolea, apoi cufundați-vă într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Se scurge din nou, se usucă și se adaugă la salată. Marinați la temperatura camerei, aruncând ocazional, aproximativ 1 oră.
Înainte de servire, amestecați pătrunjelul și arpagicul în salată și condimentați cu sare și piper.
Fotografie realizată de Con Poulos