Salată de fasole cu anghinare
Salata de fasole cu anghinare este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 271 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Un amestec de oregano, oțet balsamic, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată aruncată cu anghinare, Salată de varză cu anghinare la grătar, și Farro cu anghinare și salată de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti salata, combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare.
Pentru a pregăti pansamentul, combinați brânza și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Se toarnă sosul peste salată; se acoperă și se răcește timp de 1 oră.